Bekræftet oversættelse

Statsautoriserede translatører

Som statsautoriserede translatører kan vi forsyne vores oversættelser med stempel og bekræftelsespåtegning, hvorved de automatisk bliver retsgyldige i Danmark og dermed godtages af alle danske myndigheder og institutioner. Skal dokumentet anvendes i udlandet, er det herefter tilstrækkeligt at få den bekræftede oversættelse legaliseret hos Udenrigsministeriet. Med andre ord:
Vores stempel er din garanti for en retsgyldig oversættelse!

Er du privatkunde?

Skal du giftes, studere eller arve i udlandet, vil du i de fleste tilfælde skulle fremvise bestemte attester eller dokumenter for de udenlandske myndigheder og institutioner, som godtgør din civilstatus, kompetencer eller rettigheder, f.eks. i form af dåbs- og civilstandsattest, eksamensbevis eller testamente. Fælles for disse dokumenter er, at de skal være oversat og bekræftet af en statsautoriseret translatør for at have retsvirkning i udlandet. Lad os hjælpe dig med det!

Business to business

Skal jeres virksomhed oprette en filial i Spanien? Eller ser I jer nødsaget til at stævne en leverandør i udlandet, som har misligholdt sin kontrakt? Calvolingua tilbyder bekræftede oversættelser af de relevante dokumenter, herunder tegningsudskrifter, vedtægter, årsrapporter og stævninger. Vores spanske oversættere er alle statsautoriserede translatører og er derfor en garanti for en fuldstændig og nøjagtig oversættelse. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Legalisering og apostille

Hvis en oversættelse skal bruges i udlandet, skal translatørens stempel og underskrift legaliseres i Udenrigsministeriet. Herefter er oversættelsen retsgyldig over for myndigheder og institutioner i de lande, der er medlem af apostille-ordningen. Du kan se listen her.
Vi hjælper gerne vores kunder med at få legaliseret deres oversættelser, og når det haster, har vi også mulighed for at arrangere kurértransport til meget favorable priser.

3-måneders-reglen

For en række offentlige dokumenter gælder den regel, at de kun kan blive legaliseret hos Udenrigsministeriet, hvis de er mindre end 3 måneder gamle. Dette gælder bl.a. dåbsattester og bopælsattester.
Du kan læse mere om legalisering og apostille på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Bekræftet oversættelse